AUTOMOBILINĖS ANTENOS ANTGALIS

Prekės ID: 44
Gamintojo klasė: ECONOMY

5,10 €
- 46 % ! - 46 % !
9,49 €
*Kaina galioja tik perkant internetu

Pristatymo informacija:
Prekę atsiimkite mūsų parduotuvėje : kovo 29 d.
Svarbu! Atsiimti užsakymo atvykite tik gavę sms pranešimą
Pristatysime kurjeriu jūsų nurodytu adresu : balandžio 2 d.
  • Gamintojas ---
  • Ilgis 50cm

AUTOMOBILINĖS ANTENOS ANTGALIS BRT714

Ieškote automobilinės antenos ar automobilinės antenos imitacijos? Automobilinė antena priklausomai nuo modelio yra skirta montuoti arba ant stiklo arba originalios antenos vietoje. Ant stiklo lengvai ir greitai ją pritvirtinsite patys. Prireikus nuimsite, nesubraižę automobilio paviršiaus. AUTOMOBILINĖS ANTENOS ANTGALIS BRT714 gali būti skirta am/fm radijo bangoms arba priklausomai nuo modelio gali būti skirta CB radijui ar pultelio signalui. Universali automobilinė antena primontuojama prie bet kokio tipo automobilio.
Įsigykite automobilinę anteną dabar už dar geresnę kainą! Pirkdami internetu trafic.lt parduotuvėje sutaupysite laiko ir pinigų. Jei nežinote, kokią automobilinę anteną išsirinkti, susisiekite su mūsų konsultantais el. paštu [email protected] ir mes padėsime jums išsirinkti tinkamiausią modelį.

Prekes galite atsiimti mūsų sandėlyje Klaipėdoje arba pasinaudoti pristatymo į namus paslauga. Jūsų prekes pristatysime nurodytu adresu.
 


Su keičiamais sriegiais.

Nėra įvertinimų.

Šiame tinklalapyje naudojami slapukai ir naršyklės sesijos duomenys, kad galėtume suteikti jums geriausią patirtį.

Tęsdami naršyti tinklalapyje arba paspaudę sutinku mygtuką žemiau, jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Galite sužinoti daugiau apie slapukus, naudojamus mūsų tinklalapyje čia

Sutinku
0
Trafic.lt