MASAŽINIS SĖDYNĖS UŽTIESIMAS

Prekės ID: 1438
Gamintojo klasė: ECONOMY

17,40 €
- 18 % ! - 18 % !
21,22 €
*Kaina galioja tik perkant internetu

Pristatymo informacija:
Prekę atsiimkite mūsų parduotuvėje : kovo 29 d.
Svarbu! Atsiimti užsakymo atvykite tik gavę sms pranešimą
Pristatysime kurjeriu jūsų nurodytu adresu : balandžio 2 d.
  • Gamintojas ---

MASAŽINIS SĖDYNĖS UŽTIESIMAS 40211

Ieškote užvalkalo savo automobilio sėdynėms ar automobiliui?

Lengvai prižiūrimas universalus automobilio ar automobilio sėdynių užvalkalas yra skirtas įvairiems automobiliams. Galėsite pasirinkti užvalkalą iš skirtingų atspalvių. Kokybiškas sėdynių užvalkalas suteiks komfortą kelionės metu. Itin svarbu, jog prekę MASAŽINIS SĖDYNĖS UŽTIESIMAS 40211 paprasta valyti ir prižiūrėti. Jei negalite išsirinkti jums tinkamo automobilio, automobilio sėdynių ar vairo užvalkalo, susisiekite su mūsų konsultantais – jie patars, ar MASAŽINIS SĖDYNĖS UŽTIESIMAS 40211 jums tinka. Suteiksime visą reikalingą informaciją ir padėsime išsirinkti geriausią variantą pagal kainos ir kokybės santykį.
Užsisakius bet kokį automobilio ar automobilio sedynių užvalkalą pristatysime į jūsų nurodytą vietą. Arba galite atvykti pasiimti prekių į mūsų sandėlį Klaipėdoje, Priestočio gatvėje 1A. Lauksime jūsų atvykstant. gavus sms pranešimą apie užsakymo statusą.
 


Su mediniais rutuliukais, 1 vnt.

Nėra įvertinimų.

Šiame tinklalapyje naudojami slapukai ir naršyklės sesijos duomenys, kad galėtume suteikti jums geriausią patirtį.

Tęsdami naršyti tinklalapyje arba paspaudę sutinku mygtuką žemiau, jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Galite sužinoti daugiau apie slapukus, naudojamus mūsų tinklalapyje čia

Sutinku
0
Trafic.lt