Durų sandariklis (TRUCKTEC AUTOMOTIVE) 02.53.052

Prekės ID: 11643
Gamintojo klasė: MEDIUM

27,59 €
- 36 % ! - 36 % !
43,43 €
*Kaina galioja tik perkant internetu

Pristatymo informacija:
Prekę atsiimkite mūsų parduotuvėje : balandžio 30 d.
Svarbu! Atsiimti užsakymo atvykite tik gavę sms pranešimą
Pristatysime kurjeriu jūsų nurodytu adresu : gegužės 2 d.
  • Gamintojas TRUCKTEC AUTOMOTIVE
  • 02.53.052

02.53.052

Ieškote prekės TRUCKTEC AUTOMOTIVE 02.53.052? Trafic.lt automobilių dalių salone galite įsigyti šią ir daug kitų prekių už nedidelę kainą. Mūsų parduotuvės asortimentė taip pat rasite tokių prekių kaip durų sklendė, įšorinis veidrodėlis, durų sandariklis, durų lankstas, degalų bakas, dujinė spyruoklė bagažinei ir kt. Tad rasite gausybę detalių reikalingų jūsų transporto priemonės remontui už gerą kainą.
Užsisakykite prekes internetu ir mes atvešime jas jūsų nurodytu adresu visoje Lietuvoje. Taip pat galite atvykti pasiimti prekių į sandėlį Klaipėdoje, Priestočio gatvėje.
Nežinote, ar 02.53.052 jums tiks?
Mūsų konsultantai pasiruošę jums padėti. Susisiekite su mumis [email protected] ir mes atsakysime į visus kilusius klausimus apie automobilio remontui reikiamas detales. Taip pat galite rasti reikiamą detalę pasinaudoję trafic.lt svetainėje esančia paieška pagal automobilio markę arba VIN numerį.


Nėra įvertinimų.

Šiame tinklalapyje naudojami slapukai ir naršyklės sesijos duomenys, kad galėtume suteikti jums geriausią patirtį.

Tęsdami naršyti tinklalapyje arba paspaudę sutinku mygtuką žemiau, jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Galite sužinoti daugiau apie slapukus, naudojamus mūsų tinklalapyje čia

Sutinku
0
Trafic.lt