Rato guolis (TRUCKTEC AUTOMOTIVE) 02.32.097

Prekės ID: 11531
Gamintojo klasė: MEDIUM

76,75 €
- 35 % ! - 35 % !
117,67 €
*Kaina galioja tik perkant internetu

Pristatymo informacija:
Prekę atsiimkite mūsų parduotuvėje : gegužės 3 d.
Svarbu! Atsiimti užsakymo atvykite tik gavę sms pranešimą
Pristatysime kurjeriu jūsų nurodytu adresu : gegužės 6 d.
  • Gamintojas TRUCKTEC AUTOMOTIVE
  • 02.32.097

02.32.097

TRUCKTEC AUTOMOTIVE 02.32.097 – nebrangi ir kokybiška detalė automobilio remontui. Pasinaudokite nuolaidomis ir įsigykite reikiamą detalę dar pigiau!
Pirkdami automobilių dalių salone trafic.lt sutaupysite ne tik pinigų, bet ir laiko. Įsigiję detalę 02.32.097, ją pristatysime kurjeriu į jūsų nurodytą vietą. Mūsų sandėlyje Klaipėdoje, Priestočio gatvėje prekes galite pasiimti dar greičiau, tik sulaukite sms pranešimo ar paruoštas jūsų užsakymas.
Nesate tikri, ar 02.32.097 tinka jūsų automobilio remontui? Svetainėje trafic.lt galite pasinaudoti automobilio remonto dalių paieškos sistema. Jums tereikės įvesti savo transporto priemonės VIN numerį arba markę ir gausite sąrašą visų tinkančių detalių.
Reikia dar dalių? Užsukite į mūsų parduotuvę ir išsirinkite. Čia rasite tokias prekes: rato stebulė, rato guolio komplektas, pr.rato guolio komplektas, gl./pr. rato guolio komplektas, apsauginis dangtelis (rato stebulė) ir daug kitų detalių įvairiems automobiliams. Laukiame Jūsų!
 


Nėra įvertinimų.

Šiame tinklalapyje naudojami slapukai ir naršyklės sesijos duomenys, kad galėtume suteikti jums geriausią patirtį.

Tęsdami naršyti tinklalapyje arba paspaudę sutinku mygtuką žemiau, jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Galite sužinoti daugiau apie slapukus, naudojamus mūsų tinklalapyje čia

Sutinku
0
Trafic.lt