Lango pakėliklis (TRUCKTEC AUTOMOTIVE) 02.54.012

Prekės ID: 11667
Gamintojo klasė: MEDIUM

45,03 €
- 23 % ! - 23 % !
58,73 €
*Kaina galioja tik perkant internetu

Pristatymo informacija:
Prekę atsiimkite mūsų parduotuvėje : gegužės 2 d.
Svarbu! Atsiimti užsakymo atvykite tik gavę sms pranešimą
Pristatysime kurjeriu jūsų nurodytu adresu : gegužės 3 d.
  • Gamintojas TRUCKTEC AUTOMOTIVE
  • 02.54.012

02.54.012

Ieškote TRUCKTEC AUTOMOTIVE 02.54.012 ? Įsigyti dalis transporto priemonės remontui internetu – visuomet pigiau, nei pirkti jas remonto salone. Pasinaudokite įvairiomis akcijomis ir nuolaidomis.
Jeigu nesate tikri, ar 02.54.012 tinka jūsų transporto priemonei, susisiekite su trafic.lt profesionaliais konsultantais. Mielai patarsime ir atsakysime į visus iškilusius klausimus apie autoremontą.
Užsisakykę detalę 02.54.012, pristatysime į jūsų pasirinktą vietą visoje Lietuvoje.
Automobilio komforto sistemos tai elektroininės sistemos, kurios padeda vairuotojams važiuoti patogiau ir saugiau. Mūsų elektorinėje parduotuvėje rasyte gausybę automobilio komforto sistemos susdedamųjų dalių, detalių. Rasite tokias tokias dalis kaip žibinto jungiklis, lango pakėliklis, statymo atstumo jutiklis, jungiklis pavojaus žibintas, bako dangtelio atrakinimas, jungiklis durų užrakto sistema ir kt. Užsukite , išsirinkite ir važiuokite patogiai!

 


Nėra įvertinimų.

Šiame tinklalapyje naudojami slapukai ir naršyklės sesijos duomenys, kad galėtume suteikti jums geriausią patirtį.

Tęsdami naršyti tinklalapyje arba paspaudę sutinku mygtuką žemiau, jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Galite sužinoti daugiau apie slapukus, naudojamus mūsų tinklalapyje čia

Sutinku
0
Trafic.lt